Festival/Konsert

Vi har många års erfarenhet av allt från hårdrock till country och från visor till hiphop.
Vi arbetar tillsammans med dig som arrangör för att skräddarsy den bästa lösningen för just ditt evenemang.

Festival/Konsert

Konferens/Event

Vi kan leverera helhetspaket för stora som små konferenser, ljud, bild och ljus, allt efter just dina önskemål.

Behöver du hjälp med exponering kan vi lösa det, även om det är en meter snö och 20 minusgrader.

Konferens/Event

Teater

Från friluftsteater till revy, vi har troligtvis gjort det, och ser fram emot att göra det igen!
Den kreativa processen att tillsammans med en ensemble arbeta fram en välljudande föreställning är något vi njuter av.

Ska din skolklass spela upp en teater eller ska du sätta upp en fullskalig professionell föreställning? Vi har skräddarsydda helhetslösningar för alla ändamål.

Teater

Bröllop/Fest

Är du mitt uppe i att planera ett bröllop? Vi kan hjälpa dig med ljudet. Vi har enkla smidiga ljudpaket som ni klarar av utan någon förkunskap för 800kr/dygn.

Vill ni hyra lite större anläggningar eller ha hjälp av en tekniker så löser vi förstås det också.

Bröllop/Fest

Installation

Är du ute efter ett fast ljudsystem till en sporthall, konferenslokal, aula eller liknande?
Vi levererar och installerar hela paketet skräddarsytt efter just dina önskemål.

Installation

Referenser

Vi på INKA Musik är stolta över att ha arbetat med bland andra:

• Rally Sweden
  • Landsbygdsriksdagen
  • Ransäters hembygdsförening
  • Annelundsfesten

Vi på INKA Musik är stolta över att ha arbetat med bland andra:

• Rally Sweden
  • Fryksdalsdansen